Cum cumpar?

1.Alegeti cadoul/cadourile:

Accesati categoria de cadouri care va intereseaza din meniu pentru a vedea produsele apartinand acesteia.
Pentru fiecare produs, dand un clic pe "Vizualizare rapida" sau pe "Mai mult", veti intra in descrierea acestuia.
In aceasta etapa aveti mai multe optiuni:
 • posibilitatea de distribuire a produsului pe retelele majore de socializare
 • posibilitatea de trimitere catre magazinul cadouriCNM a opiniei dumneavoastra privind produsul
 • posibilitatea de a recomanda unui prieten produsul
 • posibilitatea de a adauga produsul respectiv in "Wishlist" (lista de dorinte)

2.Cumparati cadoul/cadourile:

In situatia in care v-ati hotarat sa achizitionati produsul, cu un nou clic pe rubrica ADAUGA IN COS, veti introduce produsul ales în cosul dumneavoastra de cumparaturi.
Daca vreti sa cumparati din magazin mai multe produse, continuati cumparaturile din magazin prin navigarea pe categoriile care va intereseaza., alegerea altui produs si introducerea acestuia in cosul de cumparaturi. Pentru fiecare produs pe care vreti sa il achizitionati din magazinul nostru, veti relua pasii mentionati mai sus.
Dupa adaugarea fiecarui produs in cosul de cumparaturi, veti putea vizualiza lista cu denumirea produselor pe care vreti sa le achizitionati, cantitatea si suma pe care o aveti de platit pana in acel moment.
De fiecare data cand vizualizalizati lista de produse aveti posibilitatea sa modificati cantitatea produselor comandate sau sa eliminati din lista vreun produs si sa recalculati suma pe care o aveti de platit pentru produsele din lista actualizata.
Daca nu mai vreti sa achizitionati nici un produs pe care il aveti la un moment dat in cosul de cumparaturi, aveti posibilitatea sa goliti cosul respectiv apasand pe iconita (cos de gunoi) din dreapta fiecarui produs si sa reluati cautarea in magazinul nostru a altor produse.

3.Trimiteti comanda:

a. Daca sunteti la prima achizitionare de cadouri din magazinul cadouriCNM, veti fi redirectionat pentru a va crea un cont de client, si sa completati datele solicitate in aceasta rubrica pentru clientii noi. 
b. Daca sunteti deja clientul magazinului nostru, trebuie sa va autentificati accesand rubrica „Autentificare” si sa completati datele solicitate in aceasta rubrica pentru clientii magazinului.
Dupa autentificare si finalizarea cumparaturilor, completati datele solicitate in aceasta rubrica, referitoare la:
 • adresa de facturare si adresa de livrare
 • varianta de transport dorita
 • varianta de plata dorita
 • codul promotiei, daca exista
După completarea tuturor datelor de mai sus este necesar sa mai parcurgeti urmatorii pasi:
 • bifarea rubricii privind acordul dumneavoastra cu privire la termenii si conditiile de pe acest site
 • verificarea corectitudinii tuturor informatiilor introduse de dumneavoastra, inclusiv a listei cu produsele pe care doriti sa le achizitionati
 • accesarea rubricii "Confirm comanda" pentru a finaliza si trimite comanda dumneavoastra catre Echipa cadouriCNM

Dupa trimiterea comenzii, veti primi un mesaj e-mail de confirmare cu privire la inregistrarea comenzii dumneavoastra. Aceasta tine loc de factura proforma, incluzand si costul total al transportului. Modul de calcul al costului transportului il gasiti in pagina "Despre livrare".


Daca intrati in pagina “Contul meu”  aveti posibilitatea de a urmari statusul comenzii dumneavoastra, accesand rubrica "Istoric si detalii comenzi". Nu uitati insa sa fiti logat.