Cel mai simpatic ghid de sarcina Mariţi imaginea

Cel mai simpatic ghid de sarcina

978-606-8102-35-1

Nou

Cel mai simpatic ghid de sarcina de Vicki Iovine

Detalii

La comanda

45,00 lei

Tabel date

Autor Vicki Iovine
Editura Humanitas
An aparitie 2011
Colectie Self Help
Domeniu Carte practica
Nr. CD-uri 2
Editie I
Durata 2 ore si 6 minute
ISBN 978-606-8102-35-1
Lectura Dana Dogaru

Informatii

Cel mai simpatic ghid de sarcina

„De la începutul timpurilor, orice femeie care a rãmas însãrcinatã cu un bãrbat având o slujbã şi neînsurat cu o altã fe­meie e felicitatã şi rãsfelicitatã. (Sã sperãm cã mai primeşte şi altele în afara felicitãrilor - şi mã voi referi ceva mai înco­lo la responsabilitãţile unui soţ bun.) Vestea cã eşti gravidã e de fiecare datã o chestie grandioasã. Ştii deja asta dupã felul în care te simţi când asistenta iese din laborator cu un zâmbet larg pe chip.

Regula generalã este urmãtoarea: dacã eşti la prima sarcinã, îi vei spune soţului vestea cea bunã înainte de a o spu­ne oricui altcuiva (cu excepţia doctorului, desigur). Dacã este al doilea sau al treilea copil, vei anunţa orice prietenã de care poţi da prin intermediul telefonului, faxului sau e-mailului, apoi pe mama ta, pe tatãl tãu, pe orice strãin care se întâmplã sã te întrebe ce mai faci - şi abia apoi îi vei spune soţului. Iar dacã e vorba de a patra, ei bine, ar fi ne­voie de o altã carte pentru a discuta cum se cuvine acest subiect.

Dacã femeile şi bãrbaţii ar fi cu adevãrat egali în plan emoţional, atunci toţi potenţialii taţi ar fi alãturi de soţiile lor, aş­teptând cu nerãbdare, în cabinetul doctorului, vestea cea mare. Ar sta alãturi de tine, rãsfoind numere vechi ale re­vistei Mama cu responsabilitãţi sau citind ghiduri despre palparea sânilor. Dacã e prima ta sarcinã, existã şansa ca so­ţul tãu sã se afle acolo cu tine, pentru a da ochii cu asistenta şi a-i vedea zâmbetul larg. Dacã însã el nu e acolo, ţine minte cã soţi minunaţi, inclusiv al meu, nu sunt întotdeauna alãturi de soţiile lor atunci când ele aflã cã sunt însãrcina­te. Şi totuşi pot deveni taţi atenţi şi iubitori. Nu uita acest sfat: un soţ bun este un soţ care are o slujbã, şi un soţ care are o slujbã probabil nu-şi poate petrece o întreagã dupã-masã în cabinetul ginecologului. Fii pragmaticã: un bãr­bat ocupat nu e întotdeauna un tatã rãu."

Vicki Iovine

Asculta un fragment

Reviews

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Write a review

Cel mai simpatic ghid de sarcina

Cel mai simpatic ghid de sarcina

Cel mai simpatic ghid de sarcina de Vicki Iovine

Write a review